Gigi Becali este sigur de titlu: ”Pe FCSB nu o mai poate atinge nimeni!”

FCSB și Universitatea Craiova se vor întâlni în main-event-ul etapei a 29-a a Ligii 1, la Giurgiu, într-un meci programat de la ora 20:30.

Derby-ul era programat să se dispute pe Arena Naţională, însă a fost mutat de pe cel mai mare stadion al ţării dintr-un motiv incredibil. Stadionul din Bucureşti nu poate fi folosit din cauza unor probleme tehnice.

Gigi Becali

Înaintea duelului cu oltenii, Gigi Becali a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu. Deși este conștient că echipa sa se va duela cu CFR Cluj și cu Craiova, finanțatorul bucureștenilor este convins că niciuna dintre cele două rivale nu îi va putea pune probleme, iar FCSB are drum liber spre câștigarea campionatului.

gigi becali

„Eu nu mă pricep la fotbal, cum zic unii. Dar vă spun că pe FCSB nu o mai poate atinge nimeni! Ne vom bate la campionat cu CFR Cluj și cu Universitatea Craiova. Dar noi suntem un pic mai buni! Nu vreau să mă laud. Așa cred eu, așa văd eu echipa în acest moment. 

Chiar și fără Coman tot avem valoare! Pentru că lotul este unul echilibrat și puternic”, a prefațat Gigi Becali meciul cu Craiova, conform digisport.ro.

CraiovaFcsb

Echipele probabile pentru FCSB – Craiova:

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, I. Cristea, A. Miron, Radunovic – Vînă, Oaidă, Moruțan – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Olaru;
REZERVE: Straton, V. Crețu, Haruț, Nedelcu, Soiledis, Buziuc, Perianu, Șut

CRAIOVA: Pigliacelli – Șt. Vlădoiu, Bălașa, M. Constantin, Vătăjelu – Mateiu, Nistor – Câmpanu, Cicâldău, Baiaram – A. Ivan;
REZERVE: L. Popescu, Papp, Ofosu, Koljici, Bărbuț, Kamara, Acka, Bic, Căpățână

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali a reacționat după ce FCSB a fost din nou alungată de pe Arena Națională: “Ai valoare, joci oriunde!”