Gigi Becali e debusolat de realegerea lui Burleanu. “Ori oamenii au înnebunit, ori securitatea a intervenit”

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, s-a declarat extrem de surprins de rezultatul alegerilor pentru președinția Federației Române de Fotbal, susținând că victoria lui Răzvan Burleanu a fost influențată de factori externi.

Vă mărturisesc că niciodată în viața mea nu am fost așa de debusolat. Am ajuns la concluzia că eu, la 60 de ani, ori sunt aerian, ori oamenii au înnebunit și nu mai au caracter … ori probabil securitatea a intervenit … nu știu ce răspuns să vă dau. E adevărat că Lupescu nu putea să dea munții peste cap în fotbal … aici trebuie să ai bani foarte mulți. Dar atât timp cât toată floarea fotbalului, Generația de Aur, toți jurnaliștii au venit și au spus <Lupescu!> … nu știu ce să mai înțeleg. Nu se știe dacă Dragnea chiar îl susținea pe Lupescu … a zis, dar poate a gândit altfel.

La rezultatul ăsta, am două variante. Una e securitatea, cred că s-a implicat … dar nu ar fi câștigat atât de clar. Dar există și varianta că românul este vânzător. Este un fel de corupție electorală, favoruri făcute asociațiilor. O poate face orice președinte, dar nu este în regulă. Și cei care acceptă asta sunt oameni de nimic“, a spus Becali la DigiSport.

Patronul vicecampioanei din Liga 1 consideră că Răzvan Burleanu nu se poate răzbuna pe echipa sa, care l-a susținut public pe Ionuț Lupescu pentru șefia FRF.

Nu poate să se răzbune Burleanu, pentru că noi câștigăm campionatul pe teren. Ce poate să facă el? Dacă fac ei ceva, după aia facem și noi denunț la DNA, ca apoi să facă o anchetă … să vedem dacă totul e corect acolo“, a mai spus Gigi Becali.

Răzvan Burleanu a câștigat, miercuri, un nou mandat în fruntea Federației Române de Fotbal. Dintre cele 254 de voturi validate, Burleanu a obținut 168, iar Ionuț Lupescu a primit 78 de voturi. Marcel Pușcaș a primit 8 voturi. Ilie Drăgan nu a obținut niciun vot.