Gigi Becali, despre o posibilă repatriere a lui Florin Niță: “A făcut cel mai tare meci din viața lui cu Germania!”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului a vorbit despre o posibilă revenire a portarului Florin Niță la formația roș-albastră.

Echipa națională a României a pierdut meciul din preliminariile Campionatului Mondial, partida din etapa a doua a Grupei J, disputat la Bucureşti, contra Germaniei, scor 0-1.

Singurul gol al partidei dintre România şi Germania, disputată pe Arena Naţională, a fost marcat de către Serge Gnabry, în minutul 17, din pasa venită în faţa porţii de la Havertz.

Florin Niță, portarul echipei naționale a fost printre cei mai buni dintre “tricolori” în duelul contra Germaniei, de pe Arena Națională.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului spune că fostul portar al roș-albaștrilor, Florin Niță a avut e prestație foarte bună contra nemților și a făcut cel mai bun meci din cariera lui. Omul de afaceri, Gigi Becali nu i-a în considerare o repatriere a jucătorului de la Sparta Praga și merge pe mâna lui Andrei Vlad care a demonstrat la turneul final din Ungaria că este un portar de valoare.

Gigi Becali
Gigi Becali

“Este adevărat că Niță a apărat foarte bine în meciul cu Germania, mi-a plăcut de el, dar la ora asta Andrei Vlad este portarul meu numărul 1 și așa o să rămână cât o să joace el la noi.

nita nationala
Florin Niță

Niță a făcut în meciul cu Germania cel mai tare meci din viața lui și a evoluat împotriva unor super jucători. Dar nu îl pot aduce acum pe Niță înapoi la FCSB pentu că a venit vremea lui Vlad.

AndreiVlad
Andrei Vlad

Ați văzut cum a apărat și el în Ungaria? A fost senzațional, la fel ca Niță. A, dacă nu îl aveam acum pe Vlad chiar mi-ar fi plăcut să îl readuc pe Florin Nită și nu se știe pe viitor ce o să se întâmple. Însă, după acest EURO din Ungaria, cota lui Vlad este în mare creștere” a declarat Gigi Becali pentru ProSport

Citește și Duckadam, dezamăgit de jucătorii responsabili cu golul: “Mă așteptam mai mult de la ei!”