Gigi Becali, criticat DUR de un patron din Liga 1: „Inventează el lumea. O ia singur pe deal”

Valeriu Iftime respinge categoric inițiativa lui Gigi Becali, care a decis reluarea antrenamentelor la FCSB în ciuda faptului că măsurile restrictive se vor relaxa abia de la 15 mai.

FCSB a reluat luni antrenamentele la baza sportivă de la Berceni. Deși oficialii clubului susțin că au fost respectate reglementările în vigoare și că fotbaliștii s-au pregătit în grupuri de câte trei, jurnaliștii de la ProSport au surprins imagini cu fotbaliștii grupării roș-albastre pregătindu-se într-un grup mult mai mare.

Valeriu Iftime, patronul clubului Botoșani, este de părere că Gigi Becali nu ar fi trebuit să reînceapă antrenamentele și îl critică pe patronul FCSB pentru această inițiativă.

„Gigi Becali inventează el lumea! O ia singur pe deal. Nu te poți aduna așa în timpul acestei situații. E stare de urgență și trebuie s-o respecte toți. E vorba de reguli și Ordonanțe Militare. Nu poți să faci așa ceva chiar dacă ai certitudinea că poți asigura toate condițiile de securitate și sănătate”, a spus Valeriu Iftime la Pro X.

valeriu-iftime

Jucătorii de la FC Botoșani se pregătesc de acasă.

„La Botoșani, jucătorii fac antrenamente acasă, o dată pe zi. Fac abdomene în baie, bucătărie sau living. Unii fac și-n curte. Facem exerciții la distanță. Bine, doi sau trei jucători se mai întâlnesc pe un teren și aleargă. Dar nu există să ne strângem câte 10 într-un loc și să ne antrenăm”, a mai spus Iftime.

Citește și • Gigi Becali, revoltat că fanii FCSB donează bani către Dinamo! “N-am nevoie de Dinamo. Îmi face rău”

Spynews.ro