FCSB s-a impus cu scorul de 3-0 împotriva celor de la Hermannstadt. Gigi Becali a analizat prestația echipei sale, a dezvăluit cine l-a impresionat și a explicat de cine a fost nemulțumit.

Gigi Becali a dezvăluit că jocul a fost la discreția echipei sale, iar elevii lui Mihai Teja trebuiau sa mai înscrie de cel putin 2 ori. Patronul formației din Capitală l-a lăudat pe Florinel Coman și s-a arătat încântat de revenirea lui Pintilii. Acesta a mai vorbit și despre aspectul cel mai important de la FCSB- echipa începe să arate exact așa cum își dorește Gigi Becali.

A fost la discreţia noastră meciul. Am o mică nemulţumire: mai trebuia să marcăm 2-3 goluri. O echipă mare nu lasă motoarele niciodată. Dar sunt mulţumit de nişte chestii. Mă încântă când văd că Florinel Coman e fotbalist. Sunt mulţumit că a revenit Pintilii şi nu vom mai avea vreo emoţie. Echipa începe să arate aşa cum vreau eu: posesie, combinaţii, nu îi dai vreo şansă adversarului.” a declarat Gigi Becali după meciul cu Hermannstadt.

Chiar dacă a dat gol, Ioan Hora nu l-a mulțumit pe patronul FCSB. Acesta este de părere că atacantul trebuia să mai înscrie. Florentin Matei este jucătorul care l-a dezamăgit cel mai mult pe Gigi Becali: ”Nu poţi să spui că Hora e atacantul pe care îl voiam. A dat un singur gol, totuşi. Din toate transferurile pe care le-am făcut, Hora e cel mai reuşit. Matei m-a dezamăgit azi.”

Iulian Cristea era jucătorul pentru care Gigi Becali era dispus să ofere 150.000 de euro pentru a ajunge din această iarnă în lotul roș-albaștrilor. Patronul FCSB a explicat că transferul nu mai este o necesitate, pentru că echipa îl are pe Lucian Filip, jucător comparat cu Sergio Ramos!

”Ce să ne mai intereseze Iulian Cristea acum? Azi Planic a fost rezervă. Acum mai dau 100.000 pe el, că îl iau gratis în vară. Îl avem şi pe Filip, zici că e Sergio Ramos. Pentru ce să mai dau bani pe Cristea? Nu mai vine nimeni, nu avem ce să aducem. Azi am avut 3-4 jucători de bază în tribună. Să îi iau ca să îi ţin în tribună?.” a explicat Gigi Becali.

FCSB a urcat înapoi pe locul 2 în clasamentul Ligii 1 și s-a apropiat la 3 puncte de liderul CFR Cluj.