Gigi Becali, atacat din toate părțile! Valeriu Iftime: “E Las Fierbinţi la FCSB”

gigi becali

FCSB încearcă să salveze debutul dezastruos de sezon din Liga 1 cu o calificare în grupele Europa League. Haosul generat de deciziile lui Gigi Becali a fost remarcat și de către Valeriu Iftime, președintele clubului FC Botoșani, care a condamnat lipsa de profesionalism de la FCSB.

FCSB joacă în această seară în Portugalia cu Vitoria Guimaraes, în play-off-ul Europa League. În meciul tur, scorul a fost 0-0.

#UEL #vitoriafcsb Roș-albaștrii au început antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Vitoria SC, din play-off-ul UEFA Europa League.

Publicată de FCSB pe Miercuri, 28 august 2019

În Liga 1, ‘roș-albaștrii’ sunt pe ultimul loc al clasamentului, cu 5 înfrângeri la rând.

Doar învârtind mătăniile pe mână, nu ai cum să faci performanţă. Eu sunt convins, Becali se va lumina. Dacă nu se lasă, echipa asta va fi într-o imensă degringoladă. O să vedeţi ce se va întâmpla cu Moruţan, cu Man, cu toţi. Toţi sunt morţi. E un dezastru!

Dacă mai face echipa într-o după-amiază cu preotul ăla de a fost arbitru (n.a. – Alexandru Tudor), nu ai vreo şansă. E “Las Fierbinţi” acolo, te consulţi cu Arsenie Boca.

FCSB se califică. Ei trebuie să joace fotbal fără antrenor. Erau singura formaţie din România care avea ceva special în cupele europene. E ceva nescris în ADN-ul ăstora de la FCSB. În plus, Guimaraes nu a demonstrat că e o echipă mare. Dacă ne uităm la statistici, FCSB a fost superioară“, a spus Valeriu Iftime la DigiSport.

valeriu iftime