Gigi Becali, atac dur la Cosmin Contra! “Ce-i asta, batjocură?”

Gigi Becali îi dă dreptate lui Florin Tănase și susține că mijlocașul merita să fie convocat la echipa națională. Finanțatorul FCSB îl acuză pe selecționerul Cosmin Contra de favoritism, după ce l-a chemat la lot pe Gicu Grozav.

Florin Tănase (24 de ani) a reușit 9 goluri și 7 pase decisive în acest sezon. Mijlocașul are doar 3 selecții la prima reprezentativă.

florin tanase

Gheorghe Grozav (28 de ani) joacă la formația maghiară Kisvarda din luna ianuarie. Mijlocașul a reușit 2 goluri și 2 pase decisive în 9 partide.

Grozav

Niciodată nu m-a interesat, antrenorii de la echipa națională trebuie să facă, e răspunderea lor. Numai că, așa cum ne impun să jucăm cu doi jucători sub 21, așa avem și noi niște pretenții, că ne mai pricepem și noi la fotbal, 10%. Când îl văd pe Tănase că e jucătorul de care ai nevoie, că scoate om din joc și nu e chemat. E chemat Grozav… normal că mă supăr. Păi ce e asta, batjocură? Îl iei pe Grozav pe care îl dă Dinamo afară și nu îl iei pe Tănase care e jucător de bază la FCSB? 

Tănase nu e cel mai valoros, dar e cel mai util jucător al României la ora asta. Eu cred în Tănase mai mult decât în toată echipa națională. Păi ce a spus Tănase? A mințit? Să se uite Contra să vadă cifrele. Pase de gol, driblinguri, kilometri alergați. La toate e numărul 1. Eu credeam că el, Contra, este băiat echidistant, dar înseamnă că este anti-Steaua, dacă ia un singur jucător. Asta am dedus“, a spus Gigi Becali la Pro X.

contra

CITEȘTE ȘI -> Cosmin Contra i-a răspuns lui Florin Tănase! „Nu iau decizii după culoarea de pe tricou”