RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali are 50.000 de flacoane contra noului coronavirus, blocate în vamă: „Nu am aprobare de la Ministerul Sănătății”

Gigi Becali (62 de ani) se laudă că deține cel mai bun tratament contra noului coronavirus. Cu acest tratament, latifundiarul din Pipera a ajutat mulți apropiați și oameni din sport.

Tratamentul îl folosește la clinica sa privată. Gigi Becali se plânge însă, că zecile de mii de doze din tratamentul său sunt blocate la vamă, deoarece Ministerul Sănătății nu i-a aprobat transportul.

Eu am doctori la clinica mea pe care i-am adus de afară, studiau în străinătate. Sunt români şi le dau 4000-5000 pe lună. Ei mi-au spus despre aceste tratamente pentru că se făceau studii pe afară.

Cel mai bun este ivermectina. Se găseşte doar la mine, acum în România. E din Ucraina, dar nu îl aduc eu. Îl cumpăr aici. Eu am ivermectină ser. Ivermectina pastilă e slabă.

Este şi ieftină, cum ai vindeca un om cu 10 lei. Când a existat pe piaţa din România s-a luat imediat, la început. Acum nu mai există. Am doar eu. Ei vor să consume lumea Remdesivir pe care au dat zeci de milioane şi nu e bun pentru COVID. Ivermectina este cel mai bun tratament, pe lângă arbidol”, a spus Becali pentru ziare.com.

Patronul FCSB spune că nu primește aprobare pentru a aduce în țară zeci de mii de flacoane de arbidol.

Am 40-50.000 de flacoane în vamă și nu-mi dau voie să intre în România, nu am primit aprobare scrisă de la Ministerul Sănătății. Am vorbit cu un lanț de farmacii să-l băgam fără adaos, ca sa poată și omul de rând sa cumpere aceste pastile.

Mai ales, pentru cei care se tratează acasă. Arbidol am putea face și în țara, că e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toată Europa. Nu-mi dau voie. Ce am în vama ar ajuta la 10 000 de oameni. Dacă nu-mi dă voie să-l aduc în farmacie, o să le donez spitalelor. Am vrut să cumpăr toată producția din Rusia”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Citește și Dennis Man, sfătuit să refuze transferul în Serie A: “Echipa traversează o perioadă foarte grea”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare