Gigi Becali ar putea primi o lovitură colosală! Măsura DURĂ cerută de un fost internațional englez

gigi-becali-fcsb-2

Un fost internațional englez vine cu o propunere care ar putea să-i încurce serios planurile lui Gigi Becali la FCSB.

Majoritatea cluburilor din România au redus salariile jucătorilor și ale staff-urilor tehnice, deși nu există niciun acord general în privința acestui lucru.

O astfel de măsură nu a fost luată doar de cluburile din România ci și de câteva cluburi din Anglia, iar un fost internațional englez vine cu o propunere care ar putea să le dea fiori reci tuturor celor care au recurs la tăierea salariilor.

Fostul internaţional englez Gary Neville cere ca tuturor cluburilor care au scăzut salariile în timpul pandemiei de coronavirus, invocând probleme financiare, să li se interzică să mai facă transferuri la vară.

„Ce vreau să spun în mare, aceste discuţii de transfer, Kane pentru 200 de milioane de lire sterline, Sancho pentru 100 de milioane de lire sterline, transferurile pe sume mari de bani subminează complet discuţiile purtate cu jucătorii. Dacă ai reduceri de 30 la sută în cadrul clubului şi vorbeşti de cheltuirea unui miliard pe jucători, atunci ar trebui pusă o interdicţie la transferuri.

Este foarte dificil pentru jucători să vadă un transfer de 200 de milioane lire sterline câteva săptămâni mai târziu. Nu mi se pare corect. Nu iese fum fără foc şi aş sugera ca cei responsabili să oprească acest lucru şi să pună o interdicţie de transferuri pentru toate cluburile care încearcă să le reducă salariile jucătorilor. Jucătorii sunt înşelaţi de cluburi”, a declarat Neville, potrivit dailymail.co.uk.

Gary-Neville

Propunerea lui Neville vine în contextul în care mai multe cluburi din Premier League au luat decizia de a-și trimite angajații în șomaj tehnic, fără să existe încă un acord pentru reducerea salariilor jucătorilor.

Citește și ♦ Șumudică șochează: ”În România existau două surse de venit: televiziunea și Becali!”