Gigi Becali amenință cu măsuri drastice dacă nu se implementează sistemul VAR: “Dacă simt că sunt furat scot echipa de teren”

Gigi Becali a reacționat după ce preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a anunțat că va avea o întâlnire cu deţinătorul drepturilor tv şi cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru a debloca situaţia implementării arbitrajului video în Ligii I.

Finanțatorul FCSB Becali afirmă că Răzvan Burleanu, președintele FRF, e cel care poate debloca sistemul de arbitraj video.

Dacă ăștia se vor certa ca șoarecele și pisica vom avea VAR peste 100 de ani. Cheia este la Burleanu. Să nu o mai arunce pe Gino. Vrem VAR măcar la meciurile tari din play-off.

burleanurade

Voi ajuta și eu cu bani pentru aducerea VAR, dar Burleanu trebuie să ia taurul de coarne”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Gigi Becali a amenințat că dacă se va simți nedreptățit, FCSB va ieși de pe teren!

Dacă nu vom aduce VAR-ul în România, atunci arbitrii vor decide campioana, iar eu nu vreau să ajung la mâna lor. Să văd și eu acum ce a înțeles Burleanu după ședința asta de la LPF! Eu nu cred că FRF nu mai are bani pentru VAR.

VAR premier leaue profimedia 0594246728 scaled
Sursa Foto: Profimedia Imges

Au primit și ei bani de UEFA și FIFA. VAR-ul trebuie să devină o prioritate pentru Burleanu și FRF. Nu vreau să transformăm campionatul într-un circ prin scoaterea echipelor de pe teren, dar dacă eu simt că sunt furat așa voi face”, a mai declarat Becali.

gigi-becali-fcsb

Citește și Gigi Becali a început curățenia de primăvară la FCSB! „Lista neagră” a latifundiarului