Patronul FCSB a explicat, în cadrul conferinței de presă organizate pentru a-l prezenta pe Mihai Teja, ce se va întâmpla cu ”perla” formației din capitală, Dennis Man.

După ce Gigi Becali a anunțat că mai multe cluburi sunt pe urmele starului de la formația roș-albastră și că este pregătit să îl vândă pentru o sumă consisentă, patronul clubului din capitală s-a răzgândit și a anunțat că Man nu va părăsi echipa. Acesta a explicat că este prea mic și că trebuie să ia mai întâi titlul cu FCSB.

„Pentru Dennis Man nu se pune problema să plece acum, că nu e la prețul pe care îl vreau eu, nu dă nimeni, dar eu vreau și nu dă nimeni atât. E prea mic acum, lasă să-și facă și datoria pentru țara lui, pentru Steluța și după aia îl vând. Să ia campionatul cu Steaua.” a declarat Gigi Becali la conferința de presă.

Vezi și VIDEO | Gigi Becali a făcut show la conferința de presă: Teja are 6 luni la dispoziție!

”Nu vă spun echipa, dar am refuzat 13 milioane pentru Man. Am zis că vreau 30.  Când ai o perlă, trebuie să țin de ea, să iau maximum pe el.” spunea Becali despre internaționalul U21.

3.5 milioane de euro este cota de piață a lui Man, potrivit transfermarkt.com. Acesta a îmbrăcat tricoul FCSB-ului de 20 de ori în acest sezon de Liga 1 și a marcat de 6 ori. 

Citește și Dușmănie până la lacrimi! Mihai Stoica a plâns de bucurie că nu vine Alexa