Gigi Becali a primit răspunsul final: “Am decis asta împreună cu familia”

gigi-becali-fcsb-1

Florin Niță nu mai revine la FCSB. Portarul i-a comunicat patronului roș-albaștrilor printr-un apropiat că va rămăne la Sparta Praga, cel puțin pentru moment. 

Deși se părea că vor putea ajunge la un numitor comun, cele două părți nu își vor mai da mâna pentru o nouă colaborare.

„Florin nu vine la FCSB. I-a transmis patronului acest lucru, i-a mulțumit că s-a gândit la el, dar preferă să rămână în Cehia. S-a acomodat foarte bine acolo, iubește orașul.

Se înțelege foarte bine cu cei din echipă, chiar dacă a ajuns rezervă. Copiii săi sunt la școală acolo și nu vrea să-i mute. Și-au făcut prieteni, se simt foarte bine în Cehia și el a luat decizia să rămână la Sparta Praga”, a mărturisit o persoană apropiată a portarului pentru gsp.ro.

florin-nita

Gigi Becali a declarat că l-ar vrea pe Niță doar dacă goalkeeperul își va rezilia contractul cu cehii. Clubul praghez ceruse însă 500.000 de euro în schimbul său, iar patronul vicecampioanei nici nu a vrut să audă. „Eu îl aduc pe Florin Niță la FCSB doar dacă vine liber de contract de acolo. Nu dau niciun ban pentru transferul lui. Nu mă interesează altfel”, a declarat Gigi Becali.

CITEȘTE ȘI –>> Anamaria Prodan nu stă cu mâinile în sân! Un jucător al FCSB ar putea ajunge la Sibiu