Gigi Becali a luat decizia finală! Ce se întâmplă cu transferul lui Olimpiu Moruțan

Patronul celor de la FCSB a luat o hotărâre radicală în privința lui Olimpiu Moruțan, considerat unul dintre principalele produse de export ale “roș-albaștrilor”!

Dat ca și transferat în zona Emiratelor Arabe Unite, la echipe precum Al Jazira sau Al Ain, mijlocașul în vârstă de 21 de ani se pare că nu va mai pleca în cele din urmă de la FCSB, în ciuda insistențelor venite din partea celor de la Al Jazira.

Finanțatorul FCSB-ului a vorbit despre situația fotbalistului său și a mărturisit că Moruțan nu mai este de vânzare, deoarece prioritatea numărul unu în acest moment este titlul de campioni pentru “roș-albaștrii”, după șase ani de pauză.

fcsb5 1

“Le-am transmis oferta și arabilor: 15 milioane de euro plus 10 la sută dintr-un viitor transfer. A fost reală oferta lor de 10 milioane de euro, au anunțat și cei de la Al Jazira. Nu îl vând pe Olimpiu Moruțan!

Eu nu vreau să vând jucători, acum vreau să fac performanță. Să iau titlul. Cu asta rămâi. Ce, nu vor mai fi oferte pentru Moruțan? Vor fi și mai bune! Asta este strategia mea, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Citește și ULTIMA ORĂ | Turcii anunță primul transfer al lui Dan Petrescu la noua echipă! Un fotbalist de la CFR Cluj este alesul

Această afirmație vine în contradicție cu ceea ce a spus impresarul jucătorului, Florin Vulturar, care anunțase în cursul zilei de ieri că transferul în zona Golfului se va face în câteva zile.

“În 2-3 zile eu cred că se face transferul. Arabii vor mai plusa pentru el. Nu stiu cât, dar ei sunt înnebuniți după jucători tehnici ca el. Îl cumpără, dar e posibil să-l împrumute după un timp în Europa. Au contacte cu multe echipe bune. Sigur nu va pierde echipa naționala”, a declarat Florin Vulturar, potrivit playsport.ro

1.300.000 de euro este cota de transfer a lui Moruțan, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Mijlocașul în vârstă de 21 de ani se află în curtea celor de la FCSB din vara anului 2018, atunci când a fost adus de la FC Botoșani.

Citește și Ce performanță! Adrian Mutu a fost ales cel mai bun fotbalist al Fiorentinei din ultimii 20 de ani