Gigi Becali a lămurit lucrurile! Ce a spus patronul FCSB despre relația dintre Iordănescu Jr. și MM Stoica

Gigi Becali a vorbit despre cum va decurge relația dintre Edi Iordănescu, principalul favorit să ajungă pe banca FCSB-ului, și Mihai Stoica, directorul sportiv al clubului roș-albastru.

În urmă cu câteva zile, MM Stoica și-a ieșit din minți din cauza unor zvonuri potrivit cărora Iordănescu Jr. nu ar vrea să lucreze cu el la FCSB.

Patronul formației din Capitală a explicat că cei doi nu vor avea probleme pentru că sunt băieți deștepți. Becali a precizat că directorul sportiv este numărul 1 la FCSB, însă doar după patron. Finanțatorul clubului roș-albastru a declarat că doar îl consultă pe MM, însă nu ascultă tot timpul de părerea lui.

”MM Stoica e numărul 1 la club după mine. Deci, e al doilea. Eu doar în consult pe MM. Nu fac ca el, doar îl consult. Sunt momente când ţin cont de părerea lui şi momente când nu ţin cont de părerea lui.

MM este un supervizor al meu. La ce să-l comande el pe Edi? Că Edi e antrenor. MM va fi în aceeaşi poziţie în club. Eu cred că se împacă cu Edi. Niciunul nu are frustrări. Sunt băieţi deştepţi.” a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Citește și Gigi Becali a pus ochii pe una dintre ”perlele” lui Gică Hagi! Ce fotbalist este pe lista FCSB

Spynews.ro