RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali a încheiat “cazul Coman”! “Ce vreţi, să mă fac instructor auto!?”

Gigi Becali a tras concluziile în cazul lui Florinel Coman, jucătorul care se va alege cel mai probabil cu un dosar penal fiindcă a condus cu un permis fals, eliberat în Ucraina. Patronul FCSB nu este supărat pe jucătorul său, căruia este gata să îi pună la dispoziţie un şofer cu greutate: pe Ionuţ Luţu!

Becali a încheiat pe un ton amuzant discuţiile legate de situaţia lui Florin Coman. Patronul FCSB i-a transmis însă jucătorului un avertisment între patru ochi. Becali susţine că fotbalistul de la FCSB şi-a luat în condiţii regulamentare permisul eliberat de autorităţile din Ucraina.

„E treaba lor ce fac jucătorii mei în timpul liber, că nu stau eu să întreb care de la echipă are permis sau nu. Dar vreti să mă fac si instructor auto?! Sper că pățania asta a lui Florin o să fie învățătură de minte pentru toata lumea. Eu aș da de permis doar în Romania. Eu îmi conduc singur mașina, deși îl am și pe Luțu la dispozitie.

Vreți sa i-l dau pe Luțu lui Florinel Coman?! Glumesc și eu, dar să știți că am vorbit cu băiatul și el îmi spune ca a facut totul pe corecte acolo în Ucraina. Și mașinile astea scumpe uite unde te duc. Iți vine să bagi talpa în ea. De ce crezi că mă enervasem atunci pe Moruțan cu mașina aia? Ce am avut de transmis i-am spus lui Coman și sper că a băgat la cap”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

“Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani” – este textul de lege care îl ameninţă pe Florinel Coman. Teoretic, fotbalistul de la FCSB ar putea scăpa cu amendă şi închisoare cu suspendare după ce a fost prins cu permisul de conducere eliberat de autorităţile ucrainene.

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare