RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali a început războiul declarațiilor cu CFR Cluj: „Dumnezeu va face dreptate”

Finanțatorul liderului Ligii 1 a trimis un răspuns spre Gruia după ultimele declarații ale lui Edi Iordănescu. 

Cu doar trei zile înaintea reluării campionatului, Gigi Becali a trimis prima săgeată spre Ardeal. Patronul roș-albaștrilor nu a uitat confruntarea directă jucată în finalul turului, atunci când actuala campioana s-a impus cu 2-0 într-o partidă arbitrată de Istvan Kovacs.

„Ei cred că un campionat se poate lua cu șmecherii. Bă, campionatul nu-l iei cu Istvan Kovacs! E puternică și CFR, dar Dumnezeu face dreptate. Lui nenea Edi nu-i convine că s-a antrenat în mocirlă. Nu se pune el cu Becali”, a fost reacția latifundiarului din Pipera pentru Digi Sport. 

FCSB are trei puncte peste CFR după primele 15 etape jucate din stagiunea actuală a Ligii 1. Deținătorea Cupei României se antrenează în Antalya în aceste zile, fiind singura echipă din România care a plecat din țară în această scurtă pauză competițională.

„Avem multe dezavantaje, în special cu clima. Echipa a răspuns bine, a fost implicată, dar a trebuit să ne adaptăm la calendar, la program. Din păcate, e lucrul care mă supără cel mai tare.

Încercăm să ne adaptăm. Băieții au răspuns bine, dar condițiile au fost foarte grele. Clima e dificilă, a plouat la Cluj și ne-am antrenat în noroi. E greu!” , a fost declarația lui Edi Iordănescu care a generat comentariul lui Gigi Becali. 

CITEȘTE ȘI –>> Soluția salvatoare pentru Dinamo, propusă de o legendă dinamovistă: “Să le dea clubul lor”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare