Gigi Becali vrea să câștige titlul cu orice preț în următorul sezon!

Patronul FCSB vrea să îl transfere la formația din Capitală pe Andrei Ivan (22 ani), atacantul celor de la Rapid Viena, împrumutat de la Krasnodar.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a dezvăluit că patronul FCSB a trimis deja o ofertă oficială pentru fotbalist. Oficialul clubului din Bănie a dezvăluit că oltenii nu se dau la o parte și vor încerca și ei să îl transfere pe Ivan.

2 milioane de euro cer rușii pentru atacantul de 22 de ani, iar Gigi Becali este dispus să plătească suma de transfer.

”Știu că FCSB a trimis deja o ofertă pentru Ivan. Îl vrem și noi și e clar că trebuie să mișcăm niște bani ca să-l aducem. E copilul nostru, crescut la Craiova, și opinia lui ar trebui să conteze pentru conducerea de la Krasnodar.” a declarat Sorin Cârțu pentru DigiSport.

1.35 milioane de euro este cota de piață a atacantului, potrivit transfermarkt.com. Acesta a marcat în actualul sezon un singur gol în campionat pentru Rapid Viena și două în Cupa Austriei. 

Ivan este împrumutat la formația din Austria, iar oficialii clubului nu par convinși să îl transfere definitiv: ”El are o atitudine foarte bună. Însă, pur şi simplu, nu e constant şi este greu pentru club să ia o decizie finală”, a declarat Fredy Bickel, directorul sportiv al lui Rapid Viena, potrivit spox.com.

Citește și OFICIAL | Dinu Gheorghe, OUT de la Dunărea Călărași!