RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali a avut o cerință specială de la noul antrenor. „N-a putut nimeni până acum”

Bogdan Andone este noul antrenor al FCSB, iar fanii nu sunt mulțumiți. Gigi Becali a vorbit despre motivele care l-au convins să numească un antrenor fără experiență în Liga 1 și ce i-a cerut în mod expres să implementeze la echipă.

Bogdan Andone (44 de ani) a fost antrenor secund la FCSB în mandatul lui Mihai Teja.

Bogdan Andone se va afla la prima experiență de antrenor principal în Liga 1. Din postura de secund la Astra, a câştigat titlul de campion în Liga 1 şi Supercupa României.

L-am întrebat pe MM <Crezi că poate să ducă echipa?> Mi-a spus <Gigi, și cu Dică și cu Teja el le făcea pe toate, muncea cel mai mult>. Am vorbit cu el și mi-a zis că e un grup așa de cuminte, că nu e greu să țin vestiarul. Să încerce! Cine îl știa pe Reghe? A fost la Snagov, apoi la Chiajna. L-am luat.

Mi-a plăcut calmitatea lui Bogdan Andone. Nu-l cunosc bine, dar era foarte sigur pe el la telefon. Obiectivul este Europa League și după aia, jos pălăria, nu-l mai deranjează nimeni. Acum, Europa League înseamnă vreo 20 de milioane.

Bogdan Andone avea vreo 3.500 de euro salariu, o să-i dau 10.000. I-am spus <Am și eu o cerință, că n-a putut nimeni până acum>. Vreau să implementeze sistemul 4-3-3, dacă se poate. A zis că 100% rezolvă problema asta. Dar el are o altă filozofie, cu interii mai mult defensivi… cum joacă Dan Petrescu și nu ia gol„, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Bogdan Andone şi-a început cariera de antrenor în 2011, iar anul trecut a pregătit două echipe din Liga a 2-a – Metaloglobus și Energeticianul.

Ca jucător, Bogdan Andone are trei trofee cu Rapid: campionat, Cupa României, Supercupa României.

Peluza Roș-Albastră și-ar fi dorit un antrenor cu experiență și l-a asociat pe Bogdan Andone cu Marius Șumudică, pe care îl disprețuiesc.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare