RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali a anunțat două plecări de la FCSB! „Facem echipă de români”

Gigi Becali a anunțat că Antonio Jakolis și Harlem Gnohere vor pleca de la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor vrea o echipă formată aproape numai din români și s-a declarat mulțumit de transferurile făcute – Florentin Matei, Adrian Stoian, Iulian Cristea şi Ioan Hora.

Mijlocașul croat Antonio Jakolis (26 de ani) nu intră în planurile antrenorului Mihai Teja, care are numeroase soluții pe benzi.

Jakolis o să plece și el. Vedem unde și cum facem ca să plece”, a spus Becali.

În acest sezon, Jakolis a jucat în 13 meciuri și a reușit 3 pase de gol. Nicolae Dică l-a folosit și pe postul de fundaș dreapta.

Becali este pregătit să renunțe și la golgheterul Harlem Gnohere, aflat pe lista mai multor cluburi. Atacantul francez a înscris 15 goluri în 23 de partide în acest sezon, în Liga 1 și Europa League.

Cred că am luat în iarna asta cei mai buni jucători dintotdeauna… din perioada de transferuri – Matei, Cristea, Stoian şi Ioan Hora. Mai sunt Planici şi Momcilovici care sunt titulari… care vor juca… şi Gnohere. O să-l vând şi pe el pe 5 milioane şi la revedere, facem echipă de români„, a mai declarat Gigi Becali.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare