Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu jucătorii săi după EURO 2021: “Vor crește prețurile cu 5 milioane de euro la fiecare!”

Patronul FCSB-ului vrea ca transferul lui Dennis Man în Italia, contra sumei de 13 milioane de euro, să fie doar începutul marilor lovituri de pe piața transferurilor!

Gigi Becali își dorește să preia de acum încolo modelul mutării lui Dennis Man și să obțină sume istorice pentru campionatul României. Afaceristul le-a făcut deja planul jucătorilor convocați la echipa națională de tineret a României pentru EURO 2021 și a dezvăluit că prețurile acestora vor exploda după partidele acestora la turneul final.

Adrian Mutu a decis să cheme de la FCSB jucători precum Andrei Vlad, Denis Haruț, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu, fotbaliști care în opinia lui Gigi Becali vor crește din punct de vedere al cotei de piață cu cel puțin 5 milioane de euro fiecare. Ulterior, finanțatorul “roș-albaștrilor” a pariat pe Olimpiu Moruțan, despre care a spus că le va arăta tuturor ce fel de jucător este.

FCSB 1 1

„După meciurile de la Campionatul European de tineret prețurile jucatorilor de la FCSB vor crește cu încă 5 milioane de euro la fiecare. Păi Moruțan nu e fotbalist? Acolo o să le arate el cine este Moruțan din Romania. Lasă că știu eu că mulți vor sta pe acolo cu ochii pe jucătorii de la noi.

Dar să nu creadă impresarii ăștia că Gigi Becali își va da marfa la prima strigare. Nu tată, ai bani, atunci stăm de vorbă. Nu ai bani de jucătorii mei, atunci nici să nu mă cauți. Că sunt arabi, americani, turci sau italieni, le spun la toți că Becali are marfă scumpă. Pe ce banii se transfera sârbii? La noi nu se poate așa…”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Citește și Toni Petrea, lăsat descoperit după convocările lui Rădoi și Mutu! Câți jucători va avea la dispoziție pentru antrenamente