Gicu Grozav a semnat contractul cu Dinamo București

Internaționalul român Gheorghe Grozav a fost prezentat oficial la Dinamo București. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 28 de ani a semnat un contract pe două sezoane și va purta tricoul cu numărul 7.

Potrivit Gazetei Sporturilor, Grozav va avea un salariu lunar de 8.000 de euro, dar suma s-ar putea ridica la 10.000 de euro prin activarea unor bonusuri.

Ultima oară la Bursaspor, în prima ligă a campionatului din Turcia, Grozav a mai jucat la Dinamo în prima jumătate a anului 2015, 5 goluri în 13 meciuri disputate în Liga 1 și în Cupa Ligii.

Gicu Grozav a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului dinamovist pregătit de antrenorul Claudiu Niculescu în cantonamentul de la Săftica.

8 este numărul cluburilor din cariera lui Grozav. Născut la Alba Iulia, într-o familie de dinamoviști, Grozav a jucat pentru Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Terek Groznyi, Dinamo București, Karabükspor și Bursaspor.

2 trofee a câștigat Grozav în carieră, Cupa Belgiei cu Standard Liege (2011) și Cupa României cu Petrolul Ploiești (2013).

25 de selecții și 5 goluri a bifat Gicu Grozav la echipa națională a României. Mijlocașul ofensiv are o cotă de piață de un milion de euro.