Gică Popescu, prezentat oficial la Viitorul. Ce face dacă e nemulțumit de antrenor

Gică Popescu a fost prezentat oficial în funcția de președinte al echipei Viitorul. Baciul a vorbit despre obiectivele echipei în mandatul său, dar și despre relația cu patronul-antrenor Gică Hagi. 

Evident, Gică Popescu nu avea cum să scape fără să discute despre relația președinte-antrenor. Baciul s-a descurcat însă excelent 🙂

Dacă voi fi nemulţumit de antrenor, voi discuta cu patronul echipei“, a spus Gică Popescu.

Primul obiectiv al echipei pentru sezonul viitor este calificarea în playoff. Ne dorim foarte mult o calificare în grupele Europa League. Patronii şi preşedinţii din Liga 1 ar trebui sa invete ceva din ce se întâmplă la Viitorul. Orice antrenor ar fi fost demis dupa o serie de şapte înfrangeri, dar Hagi a continuat cu Hagi pe banca şi după victoria cu Botoşani a avut un play-off senzaţional, care a culminat cu câstigarea Cupei”, a spus Gică Popescu, potrivit Telekomsport.

🔛🔝De astăzi, un nou început. 🤝 Gheorghe Popescu prezentat oficial ca noul Președinte al clubului 🔵⚫️#campioniicreeazacampioni #viitorulsunabine #viitorulfc

Publicată de Viitorul FC pe Sâmbătă, 1 iunie 2019

Baciul a anunțat că Viitorul a primit multe oferte pe Ianis Hagi, dar fiul regelui va decide când va pleca. “Ianis Hagi va decide! Noi îi prezentăm ofertele care vin la club. Doar pe acestea le luăm în calcul. Sunt destule oferte scrise pentru el”, a adăugat fostul mare fotbalist.