Gică Popescu, consilierul premierului Viorica Dăncilă, și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, colaborează la mai multe proiecte: organizarea EURO 2020, memorandumul pentru găzduirea EURO 2028 și a Campionatului Mondial din 2030. Popescu a dezvăluit că nu suportă să stea în preajma lui Burleanu.

Gică Popescu (51 de ani) și Răzvan Burleanu (34 de ani) au fost contracandidați la președinția FRF. Cei doi și-au trimis mai multe ‘săgeți’ în timpul campaniei electorale.

Recent, Guvernele Serbiei, României, Bulgariei și Greciei au semnat un memorandum de înţelegere pentru depunerea candidaturii comune la organizarea Campionatului European din 2028 şi a Cupei Mondiale din 2030.

În cadrul unei reuniuni la Sofia, România a fost reprezentată de către ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, și de către consilierul onorific al Premierului, Gică Popescu.

Am reprezentat două instituții, atâta tot. N-a fost prima oară când ne întâlnim, ne-am intersectat și la comitetul interministerial. Nu ne strângem în brațe, nu ne pupăm, dacă asta vrei să știi. Totul ține doar de implicarea în niște proiecte comune. Nu există un dialog apropiat, ți-am spus.

Credeți ce vreți, dar n-ați fost în pielea mea! Nu știți ce e în sufletul meu! Nu răscoliți un episod dureros pentru mine și vă cer să nu faceți aprecieri după un rahat de poză. Nu vă doresc să trăiți ce am trăit eu!„, a spus Gică Popescu pentru Libertatea.