RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gică Popescu, încântat după debutul lui Rădoi la echipa națională: „Mi-a plăcut cum au arătat”

Gică Popescu (52 de ani) a analizat prestația României după meciul cu Irlanda de Nord, din prima rundă a Ligii Națiunilor.

Fostul internațional român s-a arătat mulțumit de debutul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei și explică care este motivul pentru care „tricolorii” n-au reușit să câștige împotriva Irlandei de Nord.

Deși „Baciul” s-a arătat satisfăcut de jocul practicat de elevii lui Mirel Rădoi, acesta este de părere că nu starea proastă a gazonului este de vină pentru egalul cu nord-irlandezii, ci mai degrabă lipsa lucidității din fața porții adverse.

„Cred că am făcut un meci bun, am creat foarte multe ocazii de a înscrie, dar nu am reușit să marcăm golul doi, care sunt convins că ar fi încheiat socotelile. Per ansamblu, echipa a atacat, a avut posesie, a pus probleme, dar n-au fost inspirați în fața porții.

De aceea au și avut atât de multe ocazii, pentru că au jucat foarte ofensiv. Am avut trei ocazii clare, clare, când puteam face 2-0 și să încheiem meciul.

Ce, din cauza gazonului nu am reușit s-o băgăm în poartă? Ocazii am avut, nu a influențat starea gazonului ultimul șut. Au avut și ei un portar într-o mare formă. A scos incredibil câteva mingi.

Mie mi-a plăcut cum au arătat aseară, au avut ocazii, posesie. Din păcate, nu au fost foarte lucizi în fața porții să mai dăm și golul doi. Repet, am avut ocazii clare”, a declarat Gică Popescu, pentru DigiSport.

România va întâlni, pe 7 septembrie, în deplasare, la Klagenfurt, naționala Austriei, de la ora 21:45.

VEZI ȘI Un fost dinamovist îi face portretul ultimului fotbalist dorit de „câini”: „Tehnicuț și cu explozie”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare