Gică Popescu, gest impresionant în plină pandemie! Anunțul făcut de președintele Viitorului

gica-hagi-gica-popescu

Gică Popescu va renunța la salariu din cauza crizei provocată de COVID-19.

Fotbalul românesc a fost afectat de pandemia de coronavirus, iar echipele din Liga 1 au luat măsuri drastice. Multe cluburi, printre care și Viitorul, au redus salariile jucătorilor, dar și a angajaților.

Gică Popescu, președintele formației de la Ovidiu, a anunțat că va renunța la salariu pentru a susține echipa sa în aceste momente dificile și a explicat că măsurile luate de constănțeni vor dura până în 2021.

“Politica noastră a fost să negociem cu toţi angajaţii clubului, în funcţie de nivelul salarial, o diminuare a costurilor în general, nu doar cu jucătorii. Bineînţeles că partea salarială e una importantă pentru că avem în jur de 150 de angajaţi între academie şi club. Era normal să facem această chestiune, am purtat un dialog cu toţi angajaţii clubului, în proporţie de 99% avem aceste acte adiţionale semnate.

Politica noastră nu a fost doar pe această perioadă scurtă de timp, ci a fost pe o perioadă mai lungă, pentru că atunci când se va termina această perioadă de forţă majoră, de stare de urgenţă, atunci vor începe problemele cu adevărat şi era normal să dăm dovadă de înţelepciune, să dăm dovadă că ne pasă de toţi jucătorii, de angajaţii clubului şi am făcut această politică până la finalul anului următor. Da, mai mult de un an de zile. 

Am negociat în funcţie de nivelul salarial pe care îl are, iar cea mai mare diminuare salarială am avut-o eu, pe perioada acestei probleme, chiar voi renunţa la salariu pentru că e normal ca noi, cei care conducem clubul, să demonstrăm că ne pasă şi suntem cei care trag locomotiva după ei şi fac cele mai mari sacrificii” a declarat Gică Popescu la TelekomSport.

gica popescu viitorul

 

Citește și Ianis, avertizat de un fost mare internațional: ”Suporterii lui Rangers sunt capricioși!”