Gică Popescu e dezamăgit de jocul echipei naționale în meciurile cu Spania și Malta. Fostul căpitan al ‘tricolorilor’ nu crede că România poate să învingă Norvegia la București, dacă jocul nu se va îmbunătăți.

Naționala României a dezamăgit în meciul cu Malta de la Ploiești și a câștigat doar cu 1-0. Maltezii puteau să egaleze pe final.

După șase runde din grupa F de calificare la EURO 2020, România ocupă locul 3, la un punct de Suedia. Urmează ‘dubla’ decisivă cu Norvegia și Suedia, pe Arena Națională.

Urmează luna viitoare meciurile cu Feroe (12 octombrie, d) și Norvegia (15 octombrie, a)#LuptamImpreuna 🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Luni, 9 septembrie 2019

Mă gândesc că poate jucătorii au intrat nu neapărat mai relaxați, că nu poți face asta la echipa națională, dar poate că s-au gândit, după rezultatul din tur, că va fi la fel de ușor. Din jocul cu Malta trebuie să învățăm că atitudinea trebuie să fie la fel indiferent de adversar.

Dacă vom repeta evoluția din repriza a doua cu Malta și împotriva Norvegiei, va fi imposibil să câștigăm. E un moment în care trebuie să tragem linie, să vedem ce s-a întâmplat astfel încât și cu Norvegia, și cu Suedia să fim mult mai buni, mai puternici. Fiindcă suntem capabili de mai mult.

E un moment dificil, însă e bine că avem timp să mai facem retușurile necesare ca să arătăm cu totul altfel în următoarele partide, care chiar sunt ca niște finale. Încă depindem de noi. Eu zic că se poate și aștept o altă exprimare a naționalei„, a spus Gică Popescu pentru GSP.