Dezvăluiri incredibile făcute de Gică Popescu: “Universul mi-a transmis acel semnal!”

Gică Popescu, fostul internațional român a dezvăluit un moment incredibil din perioada când se afla în spatele gratiilor.

Fostul căpitan al primei reprezentative a României, Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani de închisoare în dosarul Transferurilor. “Baciu” a dezvăluit că în timp ce se afla în detenție, în noaptea în care tatăl său a trecut în neființă, fostul lider al “Generației de Aur” a fost “avertizat” de Univers.

“Atunci când am fost închis, când a murit tata, că a murit de inimă rea, nu era o perioadă foarte bună, pentru că era criză, la afaceri nu prea mergeau lucrurile…Când a murit tata, am zis că viața ne dă o asemenea încercare ca să facă un declic și probabil că tata a făcut sacrificiul suprem.

gica popescu profimedia 0025573730
Sursa Foto: Profimedia Images (AFP PHOTO DANIEL MIHAILESCU)

Mă întrebam: câte lucruri negative să mai am? În noaptea aia de 13 mai, tata a murit la ora 02:00. Atunci, la 02:10, am sărit din pat ca niciodată, am crezut că m-a speriat cineva, ca a doua zi de dimineață să aflu că tata a murit la ora două. Deci universul mi-a transmis acel semnal”, a povestit Gică Popescu în cadrul unui material difuzat pe YouTube.

Citește și Ronaldinho, în depresie după moartea mamei sale: ,,Orgii, alcool şi dame de companie”