Gică Hagi vrea să răstoarne calculele din play-off! “Momentul nostru este unul bun”

MInistrul Ionuț Stroe vrea să poarte o discuție cu Gică Hagi. Ce vrea să afle de la „Rege”

Antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, este încrezător că echipa lui poate să obțină un rezultat bun împotriva campioanei CFR Cluj, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1. Ambele formații au înregistrat trei victorii la rând.

Partida FC Viitorul – CFR Cluj este programată sâmbătă, de la ora 20:30.

E un meci frumos, acasă, cu campioana României, dar totodată un meci dificil pentru că adversarul e o echipă pragmatică, care joacă bine la rezultat, o echipă care are jucători de mare experienţă, cu o tehnică de joc foarte bună. Pentru a câştiga cu ei, trebuie să fim şi noi la fel cum sunt şi ei, pragmatici, să jucăm la rezultat, să nu greşim deloc, să fim mult mai iuţi ca ei şi să avem puterea şi personalitatea să ne facem jocul nostru, să ne impunem.

Am făcut în campionat două meciuri bune, echilibrate, unul la noi acasă, foarte bun, dar din păcate nu am marcat. La ei am marcat, am speculat anumite situaţii şi am marcat, am fost singura echipă care i-a bătut acasă. Momentul nostru este unul bun, mai ales după victoria din deplasare cu FCSB, care cred eu că ne-a întărit încrederea pe care o aveam în noi, ne dă curaj şi chiar s-a văzut la antrenamente săptămâna asta şi la jucători“, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

viitorul cfr

‘Regele’ este convins că situația din clasamentul play-off-ului se poate echilibra foarte repede, iar obiectivul este să prindă un loc de Europa League.

clasament play off 1

Sunt trei puncte care redeschid play-off-ul, echilibrează foarte mult play-off-ul. Dacă noi câştigăm, cred că toate echipele pot spera la orice. Cu o victorie, ne-am situa şi noi acolo, în lupta pentru primele locuri. Dar nu locul 1, pentru că totuşi rămân cinci puncte şi sunt multe, dar ne poziţionează acolo, în lupta pentru locul doi-trei“, a mai declarat Hagi.