Gheorghe Hagi, antrenorul echipei FC Viitorul, a declarat că planul său de joc a fost dat peste cap de eliminarea lui Virgil Ghiță din minutul 5 al partidei cu FCSB.

La Ovidiu, FCSB a învins Viitorul cu 4-1. Florinel Coman (45′), Dennis Man (52′), Daniel Benzar (82′) și Raul Rusescu (89′) au înscris pentru roș-albaștri. Ionuț Vînă (71′) a marcat pentru constănțeni.

Fiecare meci are momentele lui. Astăzi din păcate s-a întâmplat un lucru pe care nu l-am gândit și nu l-am antrenat. E greu să joci din minutul 5 cu un om în minus. Steaua este o echipă tehnică, competitivă, cu jucători foarte buni. Totul s-a rupt la acea eliminare. Pentru noi, a fost dificil să ne exprimăm, să jucăm la nivelul nostru. Jucătorii au încercat, dar a fost foarte greu. În repriza a doua, jucătorii au arătat anumite lucruri bune, dar era foarte greu. Steaua conducea jocul, ne-a alergat, ne-a pasat. Vreți să dominăm Steaua cu un om în minus? Haideți să fim serioși! Ăsta a fost meciul! Am luat goluri multe, e o înfrângere usturătoare„, a spus Hagi după meci.

„Vreți să mă scoateți din fotbal”

‘Regele’ s-a declarat deranjat de modul în care au fost interpretate declarațiile sale privind naturalizarea francezului Harlem Gnohere și discuțiile privind convocarea la echipa națională a lui Denis Drăguș de la Viitorul.

Orice aș zice, se interpretează. De acum încolo, vă las pe voi să vorbiți despre fotbalul românesc. Voi ziariștii faceți anumite lucruri pentru interesul vostru, să mă certați cu toți, să mă stricați cu toată lumea. N-o să mai vorbesc! Eu dacă zic ceva… e interpretat numai într-un mod negativ. Ați ajuns să-mi inventați atacuri împotriva oamenilor de fotbal. Vreți să mă scoateți din fotbal! Eu n-o să ies, pentru că am intrat să formez niște jucători, muncesc mult. E o parte a României care nu mă vrea aici! Sunt îndreptățit să-mi dau cu părerea despre orice lucru. Să vină să naționalizeze câți jucători doresc, n-am nimic împotriva. La o întrebare care mi s-a pus, eu doar am spus că-l am pe Drăguș, care e român. Apoi a început <Hagi atacă Federația, Hagi cu Contra>„, a mai declarat Gică Hagi.