Viitorul s-a impus în primul meci din noul sezon, scor 5-0, împotriva lui Dinamo. Elevii lui Gică Hagi au marcat prin Gabi Iancu, ”dublă”, George Ganea, Andreas Calcan și Eric de Oliveira.

În minutul 67, după golul de 3-0, mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren. Aceștia au fost scoși afară de jandarmi, iar suporterii din Ștefan cel Mare au fost evacuați în cele 20 de minute în care partida a fost întreruptă. 

Gică Hagi nu s-a arătat deranjat de incidente și a văzut partea bună a lucrurilor. Tehnicianul Viitorul a dezvăluit că a fost surprins de elevii săi, dar și de fanii care au venit în număr mare la meci. De asemenea, ”Regele” este de părere că dinamovișilor le lipsește omogenitatea și crede că formația din Ștefan cel Mare va arăta foarte bine în viitor.

”Partea frumoasă e faptul că stadionul a fost plin. În acest an, publicul a venit cu noi. Am jucat un fotbal bun, m-au surprins total băieţii. S-a văzut după 1-0 că Dinamo e foarte bună, dar i-am pus în dificultare. Am ştiut să îi atacăm pe flancuri, am făcut un meci foarte bun pe benzi. Îmi era teamă. Echipa mi-a arătat cu CFR-ul că arată bine, dar nu mă aşteptam la un asemenea joc.

(n.r. despre Dinamo) N-am avut nicio imagine despre ei înaintea meciului. Dar e o echipă puternică, arată bine, dar eu cred că în aseara asta a jucat mai bine Viitorul, pentru că suntem mult mai omogeni decât ei. Cred că aici am câştigat meciul. O să vedeţi Dinamo va fi o echipă bună, îmi plac jucătorii lor. Eu o văd bine pe Dinamo.” a declarat Gică Hagi pentru DigiSport.

Citește și Florin Prunea sare în apărarea fanilor dinamoviști: ”Nu mai au răbdare, dar au avut o atitudine civilizată”