România începe mâine campania de calificare la Euro. Gică Hagi a mărturisit că visul său este să o vadă pe România campioană mondială. 

Hagi a revoluționat fotbalul românesc prin modelul implementat cu Academia Viitorul. Cel mai bun fotbalisst român crede că România va deveni campioană mondială dacă va investi în tineri.

În fiecare zi, mă culc și mă trezesc cu acest gând. Să fim din ce în ce mai buni. Eu cred că România poate fi campioană mondială. De ce nu? Noi am pus un semn acolo (n.r. – Generația de Aur s-a calificat în sferturi la Cupa Mondială din America). Se poate merge și mai departe. Totul este posibil. De ce am făcut noi și alții nu pot? Aici este întrebarea. La mine dacă vine cineva și spune: nu se poate, atât discută cu mine: o secundă!

Dacă aș fi președintele României, aș investi în educație, în sport și în sănătate. Astea trei ar fi primordiale. Copiii trebuie educați, trebuie să fie formați de profesori buni pentru a reuși în viață. Au nevoie de sport să crească sănătoși și să fie puternici„, a spus Gheorghe Hagi la TV Digisport.