Gică Hagi pregătește transferul lui Ianis! “E foarte greu să îl ţinem”

Antrenorul și patronul Viitorului, Gică Hagi, a declarat că Ianis Hagi nu va mai rămâne mult timp în Liga 1. Mijlocașul în vârstă de 20 de ani a intrat în atenția mai multor cluburi din Europa, după evoluții foarte bune la Viitorul și la naționala de tineret.

9 goluri și 6 pase decisive a reușit Ianis Hagi în acest sezon. 3,5 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului, potrivit Transfermarkt.

Cum s-a dus Răzvan Marin, poate să ajungă și altul… ideea noastră e să scoatem jucători de nivel foarte mare, într-un fotbal foarte bun. Asta a fost promisiunea mea! Pe Ianis o să fie foarte greu să îl mai ţinem. Dar nu ştiu unde (n.a. – se transferă). Deocamdată, nu pot să răspund unde va fi. Ce e evident, că va fi foarte greu să îl ţinem“, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Şi Ianis Hagi a vorbit despre posibilitatea unui transfer, dar momentan se gândeşte doar la finalul de sezon în Liga 1 şi la EURO 2019 cu naționala de tineret.

E normal să fie interes după ce am avut evoluţii bune şi foarte bune la echipa de club. Tentaţii sunt. Sunt pregătit să fac următorul pas, să joc din nou în străinătate. Acum voi încerca să iau cea mai bună decizie, dar asta după ce se va termină campionatul“, a spus Ianis Hagi.