RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gică Hagi îl avertizează pe Ianis: „Nu e de ajuns talentul”

Gică Hagi a vorbit despre evoluțiile fiului său, Ianis, după ce fotbalistul lui Rangers a dezamăgit în meciul echipei naționale cu Irlanda de Nord, apoi nu a bifat niciun minut cu Austria, din Liga Națiunilor.

Patronul echipei FC Viitorul a dezvăluit care este aspectul principal de care trebuie să țină cont Ianis pentru a reuși să ajungă la cel mai înalt nivel.

4,5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi (21 de ani), care are 11 selecții la naționala de seniori.

„Nu e de ajuns talentul, trebuie să fie şi ambiţia de a fi în fiecare zi mai bun. Nu poate să zică toată lumea numai de bine. Trebuie să vină şi criticile, trebuie să fie și partea care te trezește, te echilibrează. Iar Ianis duce, duce la presiune. El e conștient că duce un nume mare în spate. Dar el trebuie să iubească fotbalul, să joace de plăcere. E un jucător căruia îi place să se antreneze, iar asta e fundamental.

Un sportiv mare se adaptează la orice. Nu se plânge, se adaptează! Asta e cea mai mare calitate! Găsește mereu soluții”, a spus Gică Hagi, pentru Sports Festival.

Marcel Pușcaș s-a arătat deranjat de presiunea adițională care este pusă pe umerii lui Ianis, doar pentru că este fiul lui Gică Hagi.

“De ani de zile acest copil e asasinat și e vânat pentru că e copilul lui Gică Hagi! Lăsaţi-l în pace! Să-l rebotezăm! Şi asta cu numărul 10…  Ce contează? Prea mare presiune se pune pe el. Suntem săraci în vedete şi ne legăm de copilul unei vedete, ca să-l zgândărim pe taică-su!”, a declarat Marcel Pușcaș, la Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI Ion Țiriac intervine în scandalul momentului în tenisul mondial: „Dacă nu te uiți, stai acasă, nu fi arbitru!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare