Gică Hagi îl aseamănă pe Ianis cu Johan Cruyff! “Inteligent, multă personalitate”

Gică Hagi a declarat că fiul său, Ianis, seamănă cu Johan Cruyff în multe privințe. Antrenorul echipei FC Viitorul îi prevede un viitor strălucit lui Ianis, pentru că este inteligent, are personalitate și loveşte mingea bine cu ambele picioare.

Ianis Hagi (19 ani) s-a remarcat prin execuții superbe în meciurile naționalei de tineret, care s-a calificat la EURO 2019. În plus, mijlocașul ofensiv a înscris 4 goluri în acest sezon al Ligii 1.

Pe Ianis l-au asemănat cu unul sau cu altul. Cred că el seamănă foarte mult cu Cruyff. E acelaşi tip de jucător, aşa cum a fost Cruyff, cu ambele picioare – flanco cum îi spunea, subţire, inteligent, multă personalitate. Are ambele picioare, uşor-uşor se formează şi fizic, ajunge să aibă şi fizic pentru că la început cu toţii aţi reclamat acest lucru. De aceea pe Cruyff îl chemau flaco, adică subţire, ambele picioare, personalitate. Uitaţi-vă pe internet să vedeţi că seamănă foarte mult. Acuma rămâne ca el să confirme în viitorul apropiat, să devină acelaşi lider aşa cum a fost Cruyff.

Messi nu putea să fie, că am fost eu, el e altcineva, nu seamănă cu mine. El are ambele picioare, aşa că îl putem pune în categoria cealaltă“, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

‘Regele’ a amintit că Ianis Hagi se află într-un top al celor mai buni 100 de fotbalişti din lume cu vârsta sub 21 de ani, fiind singurul din România.

FC Viitorul primește vizita echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a 12-a a Ligii 1.

Spynews.ro