Gică Hagi, gata să revină pe banca tehnică: “De ce să nu meargă acolo pentru un proiect bun?”

gică-hagi-viitorul

Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, Gică Hagi, se pare că nu a dus lipsă de oferte pentru a se întoarce în antrenorat!

Fostul tehnician al celor de la Viitorul Constanța, Gheorghe Hagi (55 de ani), este liber de angajament de mai multe luni și a mărturisit că așteaptă o ofertă de la un club cu un proiect serios. “Regele” a dezvăluit că a avut de-a lungul timpului mai multe oferte bune din punct de vedere financiar atât din zona Golfului, cât și din Rusia, dar a decis să nu le dea curs în cele din urmă.

Acum, Victor Becali a dezvăluit că Gică Hagi a fost la mare căutare în ultima perioadă, dar acesta a refuzat din start să preia o echipă în plină competiție. Fostul impresar a mărturisit că “Regele” a avut mai multe oferte bune din punct de vedere financiar de la câteva echipe din afara Europei, dar fostul decar al Generației de Aur a decis să mai aștepte până la finalul acestui sezon.

gica hagi

“Asta e filosofia lui. Nu vrea să ia echipe din mers şi s-a dovedit în multe situaţii că nu e bine. Uite, şi Piţurcă a luat o echipă din mers, total necaracteristic pentru el. Hagi vrea o provocare. El a câştigat un campionat cu o echipă de copii, în luptă cu FCSB, CFR… Nu am discutat subiectul cu el, dar am auzit că a avut oferte. Din Rusia, China… Ştiu că a avut şi din China, da. Şi din ţările arabe.

Nu pot sa vorbesc în numele lui, dar de ce să nu meargă acolo pentru un proiect bun. Ce, Olăroiu n-a făcut performanţă acolo? De ce nu ar face şi Hagi? E adevărat că Olăroiu a plecat mult mai tânăr, dar de ce nu s-ar duce şi Hagi acolo? Are nume, face bani mulţi şi performanţă!, a spus Victor Becali, pentru Look Sport.

Citește și Gică Hagi, din nou la Viitorul! ”Este nevoie de experiența lui”