Gică Hagi este alături de Simona Halep. “Cred că are şanse mari să câştige finala”

Gheorghe Hagi a fost prezent în loja Simonei Halep pentru a urmări meciul dintre româncă și iberica Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4, în semifinale la Roland Garros. ‘Regele’ este încrezător că sportiva din Constanța poate să cucerească primul trofeu de Mare Șlem din carieră.

După o oră și 32 de minute de joc, Simona Halep a ajuns pentru a treia oară în ultimul act al Openului Franței. Românca a surprins printr-un joc agresiv, reușind mai multe lovituri câștigătoare decât Muguruza.

Simona Halep (locul 1 WTA) și americanca Sloane Stephens (locul 10 WTA) se vor înfrunta în premieră în finala unui turneu din circuitul WTA. Halep conduce cu 5-2 la confruntările directe. În plus, românca a câștigat ultimele patru partide, dintre care una la Roland Garros (în 2014, în optimi de finală, scor 6-4, 6-3).

 

Am mers pentru meciul ăsta și pentru următorul, pentru finală. Știam că va juca finala. Eram convins că va câștiga cu Muguruza. Gestionează foarte bine momentele cheie, partea tactică e completă, are forță mentală. Puterea unor jucători mari e mentală. Trebuie ai autocontrol, să domini, să ai inițiativă, să domini. Pentru sportivul mare nu există presiune, ci plăcerea de a juca. Acum e mai bună, mai completă. Cred că are şanse mari să câştige finala, dar să fie atentă şi concentrată şi să atace unde e advarsara slabă. Sper să fie mai iute ca Stephens, care are o lovire bună a mingii“, a spus Hagi la DigiSport.

Gică Popescu şi Gică Hagi au sărbătorit victoria Simonei Halep la Paris alături de tatăl jucătoarei, Stere Halep. La un moment dat, la masă a venit şi australianul Darren Cahill, antrenorul Simonei. 

Spynews.ro