Antrenorul Viitorului, Gică Hagi, nu și-a ascuns satisfacția după calificarea echipei sale în semifinalele Cupei României. ‘Regele’ consideră că este un obiectiv accesibil câștigarea Cupei.

La Pitești, FC Viitorul a învins FC Hermannstadt cu 3-2. Sibienii au revenit de la 0-2, dar brazilianul Eric a reușit un gol fabulos în ultimul sfert de oră.

Rezumatul partidei poate fi urmărit AICI.

Reușita lui Eric l-a extaziat pe Gică Hagi, care a sprintat către Vasile Miriuță și l-a îmbrățișat râzând.

S-a văzut că nu e presiune, mai trebuie să avem și momente frumoase. Fotbalul este frumos și trebuie, din când în când, să arătăm că nu există atât de multă presiune. Eram fericit și m-am dus la el (n.a. – Vasile Miriuță). Ei au revenit de la 0-2 la 2-2. Important este că acum suntem fericiți. Un meci de Cupă, un meci frumos. Am jucat foarte bine în prima repriză. În a doua repriză, e normal… erau jucători care n-aveau minute în picioare, nu puteau să țină ritmul din prima repriză.

Este un factor important că am menajat anumiți jucători. Cei pe care i-am folosit azi știau că e un test și l-au trecut. Eric știe atât de mult fotbal… rămâne doar ca din punct de vedere fizic să arate cum trebuie. Cred că ne va ajuta foarte mult.

În Cupă e mai deschis, nu există presiune. S-au întâmplat atâtea. E mult mai ușor să câștigi o cupă decât un campionat„, a spus Gică Hagi la DigiSport.

Celelalte sferturi de finală ale Cupei României sunt Dunărea Călărași – Astra Giurgiu, Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj și Miercurea Ciuc – Universitatea Craiova, care se vor juca miercuri și joi.