RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gică Hagi, discurs vehement după Norvegia – România! „M-a speriat ce am văzut. Succesul se contruiește”

Naționala României este în derivă, după 1-2 cu Islanda și 0-4 cu Norvegia! Fostul selecționer Gică Hagi a declarat că există potențial în rândul jucătorilor, dar abordarea trebuie să fie diferită.

‘Regele’ este optimist că ‘tricolorii’ pot construi o echipă competitivă, dar a subliniat că schimbarea trebuie să vină de la cei care iau deciziile.

La Oslo, Norvegia a învins România cu 4-0. Haaland (13′, 64′, 74′) și Sorloth (39′) au înscris pentru Norvegia, care și-a creat 21 de ocazii de gol.

De cine nu e optimist ar fi bine să ne despărțim. Înainte, tot ce însemna echipa națională era plin de optimism, așa vin rezultatele. În momentul de față, pe mine m-a speriat ce am văzut. Dar eu sunt foarte optimist, cred că putem avea succes.

Nu cred, sunt convins că putem. Asta trebuie să le transmitem acestor copii. Ei au nevoie de cineva în spatele lor, care să-i conducă. Nu mă refer doar la o persoană, ci la toți care sunt în jurul lor. 

Asta e realitatea, nu trebuie să ne fie rușine. Nu putem spune că fotbalul românesc nu mai are nimic, trebuie să analizăm momentul, să vedem unde ne aflăm, dar să rămânem optimiști, succesul se construiește.

Trebuie să vedem cum îl putem construi, altfel va fi și mai greu. Trebuie să construim, succesul înseamnă mentalitate, dar trebuie timp, îți trebuie ani, îți trebuie selecție„, a spus Gheorghe Hagi la DigiSport.

 

Pentru ‘tricolori’ urmează meciul cu Austria, miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

CITEȘTE ȘI -> Rădoi, resemnat după eșecul zdrobitor cu Norvegia! “Am eșuat! O țară întreagă a suferit o umilință”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare