RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gică Hagi, despre convocarea lui Ianis la națională: „Greul pentru el de acum începe”

Ianis Hagi a fost convocat în premieră la echipa națională de seniori. După remiza dintre Viitorul și Concordia Chiajna, scor 0-0, Gică Hagi și-a felicitat fiul pentru această realizare, dar l-a avertizat că va avea o misiune dificilă.

Ianis Hagi (20 de ani) a reușit 5 goluri și 2 pase decisive în acest sezon al Ligii 1. Mijlocașul ofensiv a impresionat și la naționala de tineret, în campania de calificare pentru EURO 2019.

Nu am vrut să vorbesc înainte de meci, pentru că trebuia să rămână cu picioarele pe pământ, concentrat. Îl felicit, e foarte bine. Orice jucător care e talentat ajunge acolo. De acum încolo, trebuie să dovedească, să se consolideze, vom vedea! Îl felicit că a fost convocat, dar greul pentru el de acum începe„, a spus Gică Hagi la DigiSport.

‘Regele’ nu a vrut să comenteze speculațiile potrivit cărora va fi succesorul lui Cosmin Contra la echipa națională. Cu toate acestea, Hagi a vorbit despre obiectivele sale în cariera de antrenor.

Lăsați! N-are rost să speculăm! Hai să luăm lucrurile care sunt. Cosmin (Contra) face o treabă foarte bună, cu toții suntem conștienți de lucrurile pe care le face. Construiește, promovează jucători. Eu deocamdată sunt angrenat la un club. Cât timp am acțiuni la un club, nu-mi place să complic lucrurile. Din contră, sunt pragmatic, direct, responsabil. Trebuie să fiu doar într-un loc. Sunt aici la mine, cât oi fi, cât oi avea aceste acțiuni! Când n-o să mai am, atunci încep să-mi doresc cele două idealuri: de a antrena o echipă de club foarte bună și o echipă națională„, a mai declarat antrenorul și patronul Viitorului.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare