Gică Hagi a făcut un anunț important în privința Viitorului!

”Regele” a dezvăluit că își dorește să vândă din acțiunile formației sale. Viitorul a fost înființat în 2009, iar în ultimii 10 ani, echipa din Constanța și-a pus amprenta în fotbalul românesc.

Elevii lui Gică Hagi au cucerit primul titlu din istorie în urmă cu 2 sezoane, iar în actuala ediție de campionat, constănțenii s-au calificat în premieră în finala Cupei României.

„Sigur, nu pe toate (n.r. acţiunile), dar vreau sa vând. De ce? Pentru că am fost fotbalist. Şi pentru că, pentru mine, contează echipa, echipa e cea mai importantă. Şi pentru că nu vreau să rămân singur, ci vreau să fim un grup de acţionari, care să facem împreună ca Academia să fie mai puternică, FC Viitorul să fie mai puternică, toţi de aici să fim mai puternici. Să dezvoltăm proiectul Academiei, să creştem, să obţinem performanţe şi mai bune. De aceea vreau să vând acţiuni.

Deocamdată, ne-am atins obiectivul, care a fost intrarea în play-off, de la vară încolo vedem ce va fi! Dacă ajungem în Europa, dacă vom fi obligaţi la mai mult … Sincer, cel mai mult ne dorim parteneri, să vindem acţiuni, am împlinit 10 ani şi cred ca ar trebui să vorbim de o nouă etapă în cadrul Academiei.

Mă gândesc deja la următorii 10 ani, un plan de cinci ani, plus încă unul de cinci, în care să dezvoltăm Academia, baza noastră de jucători, metodica. Apoi, FC Viitorul trebuie să devină mai bună, mai puternică.” a declarat Gică Hagi pentru LPF.

Citește și Dan Petrescu, cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi: ”Rar se mai naşte un copil cu aşa calitate”