RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gică Hagi a explicat de ce nu mai antrenează: “Am simțit că trebuie să ies”

Gică Hagi (55 ani) a explicat motivele pentru care a renunțat să o mai antreneze pe FC Viitorul.

Gică Hagi a declarat că vrea să se concentreze pe Academia de Fotbal, să construiască un nou proiect pentru următorii 10 ani.

gică-hagi

“Am muncit 10 ani grei, 6 ani pe banca primei echipe. Am zis că e momentul să reflectez un an pentru a construi următorul proiect pe 10 ani. Am simțit că trebuie să ies, să văd lucrurile din afara terenului, Academia, selecția, metodica, nimic altceva. E meseria mea, îmi doresc să antrenez. Da, după care să începem meseria. S-au terminat 10 ani, am scos o carte, încercăm să producem alți jucători, cum am produs până acum. Am simțit să lucrez împreună cu conducerea, ca să începem o muncă pe următorii ani.” a declarat Hagi pentru ProSport.

Acesta a spus că este mândru de ce a realizat în 10 ani la FC Viitorul.

“Suntem mândri de noi. Incredibil cât de bine am muncit, am făcut performanțe. Am performat, am scos mulți jucători, am luat 27 de titluri la Academie, iar la echipa mare am luat Cupa, Supercupa, am fost campioni.” a spus Hagi pentru sursa citată.

hagi viitorul

“Clubul a luat un credit să terminăm clădirea, să ne mutăm cu toții acolo, tot clubul se va muta acolo, vom câștiga două ore pe zi de muncă, acum le pierdem cu drumul. Același focus de a câștiga titluri, de a produce jucători pentru echipele naționale. Suntem mândri că am dat mulți jucători la echipele naționale” a declarat Gică Hagi pentru aceeași sursă.

Citește și Noile dezvăluiri ale medicului care s-a oferit să lucreze gratis la Dinamo: “Nimeni nu știe cum a dispărut aparatura medicală!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare