Gică Hagi a anticipat dezastrul! Ce spunea „Regele” în urmă cu un an despre spitalul din Constanța

gica-hagi

Gică Hagi atrăgea atenția în august 2019 că nu se fac suficiente investiții în școli, artă, sport și spitale, principalii pioni care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a unei generații.

În urmă cu un an Gică Hagi aducea în discuție situația alarmantă în care a ajuns Spitalul din Constanța și iată că situația actuală vine parcă să-l confirme.

Ministrul sănătăţii Nelu Tătaru a mers personal la Constanța pentru a se asigura că lucrurile nu vor scăpa de sub control, așa cum s-a întâmplat la Suceava.

„Nu mai sunt oameni bogaţi în România, care nu mai ştiu ce să facă cu banii? Nu ne mai interesează social sportul? Să nu putem să renovăm spitale. Spitalul din Constanţa l-aţi văzut cum arată? E posibil aşa ceva, după 30 de ani?

N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital? Oare ce facem noi aici? S-a renovat vreo şcoală generală? Un teatru? Păi şi ce facem?

Asta are menirea să construiască următoarea generaţie şcoala – artiştii, sportul şi doctorii. Avem nevoie de doctori, de spitale. Şi tot stăm, tot stăm, ne certăm între noi, ăla zice de Ionel, ăla zice de Gigel, că e alb, că e negru.

Ce ne dorim? Vrem să facem ceva puternic sau doar lucruri mici? Vrem să ne batem iar cu ei? Eu sunt mic, acum sunt mic. Înainte eram mare. Credeţi că eu mă simt bine, eu şi toţi ceilalţi care au fost campioni?”, spunea Hagi, pe 3 august 2019, într-o conferinţă de presă.

Citește și ♦ Veste uriașă pentru rapidiști! Când va fi inaugurat noul stadion din Giulești

Spynews.ro