Ghiță, atac devastator la Moroșanu: “Se chiloțărește pentru bani!” Ce spune despre Mircea Badea

Daniel Ghiță l-a făcut praf pe Cătălin Moroșanu! Ghiță l-a provocat din nou la duel.  și a declarat că Mircea Badea are curajul și bărbăția care îi lipsesc lui Moroșanu. 

Luptătorul Daniel Ghiță se pregătește intens pentru meciul cu Petr Vondrácek, care va avea loc pe data de 29 martie la Sala Polivalentă din București, în cadrul galei Colosseum Tournament!
Ghiță vrea însă un meci cu Cătălin Moroșanu.
“Când mergi să te chiloțărești la TV, pe bani grei, înseamnă că ai un preț. Pe tine scrie că ești de vânzare pentru prețul respectiv. Dacă alege să meargă la show să construiască toalete și să mulgă vaca, e alegerea lui. Să sperăm că nu se victimizează iar că s-a luat Ghiță de el. Unde sunt adevărații luptători? În ziua de azi, dacă afirmi ceva este un “atac personal”, dramă și victimizări la TV. Ghiță are ceva cu noi! Nu, nu am cu nimeni. Am curajul să spun lucrurile în față, așa cum sunt ele.
Mă deranjează că minte și că încearcă să facă pe “victima”, că eu îi cer bani mulți pentru o gală, când unicul care face orice pentru bani este chiar el. Eu am refuzat chiloțăreală pe bani grei. Pe mine nu scrie un preț. Nu stau în vitrină, de vânzare, pe o sumă de bani. E mare diferență. Eu sunt luptător adevărat și respect acest sport, pentru care mi-am sacrificat copilăria și cariera la SPP. 
Întrebați-l pe Moroșanu când vrea să urce în ring, fizic, nu virtual cu minciuni și vorbe. De astea ne-am săturat toți.
Moroșanu este sfătuit și manageriat greșit. Cândva, îmi plăcea că era un băiat bun, dar răutățile și minciunile, cu acuzații grave la adresa mea, au făcut să îmi pierd tot respectul pentru el. Nu suport oamenii duplicitari, care se învârt după profit și bani.
Cine face orice pentru bani? Moroșanu! Eu nu mă chiloțăresc la TV, iar managerii mei știu ce oferte am refuzat, să apar în show-uri penibile. Sunt sportiv, punct, și nu mă chiloțăresc pe bani. Noua generație trebuie să aibă modele corecte. Trebuie să fim bărbați, adevărați sportivi. Avem nevoie toți de bani pentru pregătire, dar nu îi face cinste unui luptător să meargă la toate show-urile penibile de la TV.
Pe mine m-a deranjat că a implicat alți sportivi în jocurile sale murdare, băgându-i la înaintare ca să se vaite că are Ghiță ce are cu toți kickboxerii din România. Greșit. Celor care au râs de mine și m-au atacat, cum ar fi Benny Lupul fără colți sau One gând puncing bag, le-am răspuns pe limba lor.
Au fost extrem de deranjați că le spun adevărul, direct. Dar ei când mă jignesc, din invidie, că nu ajung la performanțele mele, de asta nu vorbește nimeni?! Oameni care nu au demonstrat nimic în kickbox”, a spus Daniel Ghiță pentru Ziarul Incomod.
ghita k1
Daniel Ghiță l-a comparat pe Moroșanu cu Mircea Badea. 
“Să nu uităm că a avut curajul să intre în ring! Pentru asta îl respect. Are gura aia mare și critică, spune ce gândește, dar are și bărbăția să intre în ring, fără frică, cum să nu ai respect? De admirat, având în vedere că se putea accidenta grav.
Mircea Badea are curajul și bărbăția care îi lipsesc lui Moroșanu. Moroșanu are stilul ăla ieftin de a face pe prostul și pe milogul, pentru popularitate și bani.  După ce îți spui propria opinie sau cum stau lucrurile, începe să se victimizeze că îl atacă Ghiță. Denaturează adevărul și realitatea. Mircea Badea își asumă, este bărbat. Nu plânge și nu se vaită ca muierile pe la TV, cum face Moroșanu, doar că spun lucrurilor pe nume, așa cum sunt. Mircea Badea e jurnalist și moderator!
Nu sunt fanul lui Mircea Badea, dar vreau să îl antrenez, gratis, pentru că așa ar trebui să fie adevărații luptători, fără frică. Badea putea să se accidenteze grav, dar se ridica, își asuma și stătea ca un bărbat. Au ajuns moderatorii să fie mai bărbați decât Luptătorii K1?! E grav, scuze, mor de râs…
Așa pot să mă răzbun pe Badea la antrenamente! Să știți că mulți colegi din kickbox mă invidiază pentru că nu pot să ajungă la nivelul meu, dar mă bucură că oamenii de rând, fanii, văd situația altfel. Eu sunt unul care spune lucrurile direct, așa cum sunt ele. Am resuscitat kickboxul românesc și doresc să se termine cu “campionii K1 TV”, pentru totdeauna! Sportul e sport, show-ul e show.
Nu îl luați model pe Moroșanu, care face pe caritabilul, când este la TV și pe facebook, dar în același timp, nu îl vezi decât să facă campanie electorală, încercând să se folosească de sport, într-un mod pe care nu i-l pot permite. Cine e Moroșanu să distrugă acest sport? Care sunt luptele lui? Spune-mi cu cine ai luptat să îți spun valoarea ta”, a mai spus Ghiță.