Ghinion pentru Man şi Coman că sunt români? ,,Ar fi avut automat cote mai mari”

Dennis Man şi Florinel Coman sunt doi dintre cei mai talentaţi jucători de la FCSB, dar şi din Liga 1. 

În viziunea patronului de la FCSB, cei doi jucători valorează zeci de milioane de euro. Deşi echipa nu a mai câştigat titlul în Liga 1 de multă vreme, iar grupele Europa League au fost şi ele ratate, Gigi Becali nu renunţă la preţul piperat cerut pe cei doi jucători.

Chiar dacă la echipele naţionale nu prea au făcut furori, un antrenor român este de părere că cei doi jucători au parte şi de o formă de ghinion. Edi Iordănescu susţine că dacă cei doi mijlocaşi s-ar fi născut în alte ţări decât România, aceştia erau văzuţi altfel în fotbal, iar valoare lor era cu totul alta.

Edi Iordanescu

,,Mereu am avut o slăbiciune pentru jucătorii tineri şi foarte tineri. FCSB-ul are foarte mulţi jucători tineri extrem de talentaţi şi cei doi sunt unii dintre ei (n.r. – Man şi Coman). Dacă aceşti jucători s-ar fi născut probabil în Croaţia sau în Austria, sau în Elveţia, ar fi avut automat şi cote mai mari.

coman man fcsb

Este adevărat că FCSB arată o altă faţă, o altă energie, un alt entuziasm şi eu mi-aş dori, pentru fotbalul românesc, să avem cât mai multe echipe angrenate în lupta asta pentru podium şi pentru titlu. Mi-aş dori să fie o luptă dusă cât mai mult şi, de ce nu, să avem cum am avut anul trecut: o finală de titlu”, a spus Edi Iordănescu pentru Antena Sport.

Dacă Dennis Man este într-o formă de zile mari la echipa de club, Florinel Coman încă se reface după accidentarea suferită în meciul din Europa League cu Backa Topola.

Dennis Man este golgheterul Ligii 1, cu 9 reuşite în 10 meciuri, la egalitate cu colegul Florin Tănase.

Citeşte şi Cornel Dinu a luat în colimator doi jucători de la Dinamo după victoria cu Voluntari! ,,E degeaba băiatul ăsta”