Gestul lui Luka Jovic i-ar putea dăuna propriului copil! Soția sa a făcut anunțul

Luka-Jovic-real-madrid

Luka Jovic este anchetat de poliție după ce a încălcat interdicția de a ieși din autoizolare după ce a revenit din Spania, țară considerată zonă roșie din cauza numărului mare de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

La scurt timp după revenirea lui Jovic în Serbia, soția sa a anunțat că este însărcinată. În aceste condiții, gestul atacantului lui Real Madrid pare cu atât mai iresponsabil, deoarece gravidele și bătrânii sunt cei mai predispuși la dezvoltarea de forme grave ale Covid-19.

„Vrem să împărtășim tuturor un anunț fericit: eu și Luka vom avea un copil! Mă bucur că este acum alături de mine. Nu-mi pot imagina ce aș fi făcut fără el în această perioadă dificilă pentru întreaga lume”, a anunțat soția lui Luka Jovic.

Luka Jovic s-a ales cu dosar penal deoarece nu a respectat regula autoizolării. Fotbalistul a încercat să se scuze spunând că nu a știut, însă potrivit poliției din Serbia, acesta a semnat  un document prin care a luat la cunoștință despre regulile impuse de starea de urgență, așa cum se întâmplă cu toți cei care revin în țară în această perioadă.

Citește și ♦ Oltenii și-au făcut planul! Mai așteaptă doar un semn din partea statului: „Ştim 99 la sută ce avem de făcut”