RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gestul făcut de Maxim pentru a rămâne alături de Șumudică la Gaziantep

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, este mulțumit de felul în care arată lucrurile la echipă când au mai rămas doar două săptămâni până la reluarea meciurilor de fotbal în Turcia.

„Șumi” se mândrește cu forma pe care o arată românii pe care îi are în lot (Alin Toșca și Alexandru Maxim) și se mândrește cu gestul pe care l-a făcut Maxim pentru a continua în Turcia.

Maxim a renunțat la salariul pentru ultimele cinci luni pentru a continua alături de Gaziantep. Singurul venit pe care românul l-a înregistrat în ultimele cinci luni fiind primele de joc.

„Maxim și Toșca se simt foarte bine, Maxim m-a încântat. Contractul lui la Mainz s-a încheiat, el trebuia să își ia salariile iunie și iulie de la Mainz, a preferat să rămână aici neplătit, doar primele de joc. El practic de cinci luni a pierdut enorm. Sunt foarte, foarte mulțumit de el.

Toșca, același roboțel. Se pregătește foarte bine. Junior Moraes la fel. Suntem un pic diferiți de ceilalți, dar suntem apreciați. Prima etapă e cu Ankaragucu, cred că tehnico-tactic suntem peste ei”, a declarat Marius Șumudică la Digisport.

Șumudică

Citește și • Cum vede Adrian Mihalcea revenirea lui Cornel Țălnar la Dinamo

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare