Gest superb al lui Mircea Lucescu, după ce a primit un cadou din partea DDB: ,,Incredibil! E normal să fiu alături de voi”

Dinamo a jucat ieri un amical cu echipa pregătită de Mircea Lucescu, dar a fost învinsă categoric la finalul celor 90 de minute, scor 0-3.

Meciul jucat împotriva echipei lui Lucescu, Dinamo Kiev, a avut ca scop strângerea de fonduri pentru ca echipa din Ştefan cel Mare să obţină licenţa pentru sezonul viitor din Liga 1.

Dinamo Dinamo Kiev

Pentru ajutorul pe care i l-a oferit lui Dinamo, Mircea Lucescu a primit un cadou din partea echipei dinamoviste. Acestuia i s-a oferit un tablou imens cu portretul său, dar şi cu sigla lui Dinamo într-un colţ.

Reacţia imediată a lui Lucescu a fost descrisă printr-un cuvânt: ,,Incredibil”.

,,În numele suporterilor, prezenți în programul DDB, vă oferim acest cadou și vă urăm multă sănătate bucurii, viață lungă.”, i-au transmis reprezentanţii DDB, Marin Hîldan şi Costel Orac lui Mircea Lucescu.

Lucescu tablou
Sursa foto: Digisport

Deşi a primit un cadou superb, Mircea Lucescu a decis ca tabloul să revină în România şi să fie expus pe holul noulu stadion care se va construi la Dinamo.

,,Primesc cu foarte mare drag cadoul, dar îl fac cadou lui Dinamo și stadionului de la Dinamo. Așa că-l luați și-l duceți la București pentru a fi donat noului stadion. Pentru că o foarte mare parte futbolistică a vieții mele mi-am petrecut-o alături de acest club și e normal să fiu alături de voi

Să fie pus pe holuri la noul stadion. face parte din istoria acestui club.”, a declarat Mircea Lzcescu, potrivit Digisport.

,,Îmi aduc aminte de poza asta. Exigent antrenor am fost. După figură realizezi asta (n.r. – râde). Atunci când mă uitam la Costel Orac, cred că tremura de frică. Glumesc! Este o mare surpriză.”, a mai spus Mircea Lucescu desore fotografia din tablou.

Peste 30.000 de bilete virtuale au vândut cei de la Dinamo la mecul cu Dinamo Kiev şi au anunţat că pentru a-şi lua licenţa mai au nevoie de puţin peste 100.000 de euro.

dinamo1

Citeşte şi Dinamo, nicio şansă la Kiev! ,,Câinii” au pierdut la scor de neprezentare cu echipa lui Mircea Lucescu