Gest lăudabil al lui Dennis Man! Apel umanitar pentru un fost antrenor

Dennis Man a lansat un apel umanitar către fanii FCSB și nu numai! Internaționalul de tineret cere sprijin financiar pentru fostul său antrenor Ionuț Popa, care are probleme medicale grave.

Ionuț Popa (66 de ani) e grav bolnav de la începutul lunii martie și este liber de contract după despărțirea de UTA Arad.

Fostul nostru antrenor, Ionuț Popa, are nevoie de ajutorul vostru. Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent și acum are nevoie mai mult ca oricând de susținerea noastră. Mai presus de acestea, însă, reținem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună și culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru“, este mesajul lui Dennis Man.

Inițial, medicii i-au spus lui Ionuț Popa că are o semipareză facială, dar problemele neurologice au devenit tot mai grave.

Nu știe nimeni ce am. Am făcut două RMN-uri, am fost la mai mulți doctori. Am probleme cu ochiul, am avut amețeli, dureri de cap. Ar putea să fie de la vreo lovitură sau de la nervi, stres. Nu mă simt bine. O să fac o spectroscopie. Asta se face la cap pentru a determina dacă este totul în regulă“, declara antrenorul acum câteva luni.

Dennis Man (21 de ani) a jucat la UTA Arad între 2014 și 2016, apoi s-a transferat la FCSB.