Gerrard îşi amână decizia: “Ca să rămână, Ianis trebuie să joace bine!”

Ianis-Hagi-si-Gerrard

Steven Gerrard s-a declarat încântat de impactul pe care Ianis Hagi l-a avut după transferul la Glasgow Rangers. Managerul scoţienilor nu a luat însă decizia cu privire la posibilitatea de a transforma împrumutul de la Genk într-un transfer definitiv.

Cuceriţi de prestaţiile lui Ianis Hagi, fanii lui Rangers fac presiuni pentru ca românul să fie transferat definitiv la finalul sezonului. Scoţienii trebuie să plătească 5 milioane de euro pentru a-l aduce pe mijlocaşul împrumutat de la Genk.

Şi Steven Gerrard este mulţumit de Hagi. Fostul căpitan al lui Liverpool a subliniat însă că nu a luat încă o decizie finală.

„Avem timp cu Hagi, nu punem încă lucrurile în mișcare. A avut deja un impact puternic, suntem impresionați de el și pe teren, și în afara lui. E profesionist și a învățat rapid cum vrem să jucăm. Oamenii vorbesc despre assisturile și golurile sale, însă Ianis e și foarte inteligent tactic. În plus, atitudinea lui, cât muncește, totul ne place la el. pentru Ianis Hagi, poziția lui din acest moment la club e fantastică, știind că noi avem prima opțiune. Dar nu e nevoie să iau o hotărâre acum. Trebuie el să continue să joace bine? Dacă vor să rămână, toți trebuie să o facă” – a spus Gerrard pentru Daily Mail.

Ianis Hagi a evoluat până acum în şapte partide pentru Rangers. Românul a marcat de trei ori şi şi-a trecut în cont două assist-uri pentru echipa lui Gerrard.