Georgienii, impresionați de forța oltenilor: „Craiova e cel mai puternic adversar dintre cei posibili”

lokomotive-tbilisi

Craiova ia startul în preliminariile Europa League, în această seară de la ora 20:00. Trupa pregătită de Bergodi va întâlni formaţia georgiană Lokomotiv Tbilisi, în deplasare, pe stadionul „Mikheil Meskhi II”.

Giorgi Chiabrishvili (40 de ani), antrenorul georgienilor, susține că a studiat adversarul în detaliu și că echipa sa are toate datele necesare pentru a putea trece de formația din România, despre care spune că este cel mai puternic adversar pe care îl putea întâlni Lokomotiv în acest prim tur al preliminariilor Europa League.

„Echipa se pregătește ca de obicei pentru un meci, iar majoritatea jucătorilor sunt sănătoși. Cert este că am dat peste cel mai puternic dintre cei patru adversari posibili și nu este chiar rău, deoarece este o provocare pentru echipa noastră și un fel de test pentru a vedea la ce nivel suntem acum. Am studiat amănunțit adversarul și am avut timp să oferim toate informațiile jucătorilor noștri în detaliu. Acum, principalul lucru este ceea ce va fi pe teren și cum vom putea să punem în practică planul tactic. Noi vom juca fără presiune, muncim în fiecare zi pentru a îmbunătăți calitatea jocului nostru”, a declarat Giorgi Chiabrishvili.

antrenor tbilisi

Stoperul Alexandre Gureshidze o vede favorită pe Craiova însă este încrezător că Lokomotiv Tbilisi poate produce surpriza în această seară.

„După o lungă pauză, Lokomotiv revine în cupele europene. Desigur, ne lipsește experiența internațională, dar acum, şi, în general, în fiecare meci, intrăm pe teren pentru a câștiga. Avem un adversar puternic în faţă, dar avem toate informațiile despre el. Craiova joacă un fotbal rapid și agresiv. Ne pregătim la fel ca pentru fiecare meci. Nu avem nicio presiune, ba chiar avem o stare mentală bună. Înainte de un meci de acest nivel, nu ne mai trebuie motivație. Nu vom face concesii pe teren, vom da totul, vom încerca să ne îndeplinim temeinic sarcinile”, a spus fundaşul de 25 de ani.

Citește și • Petrescu îi ia apărarea lui Bălgrădean! „Nu am ce să-i reproșez”